Welkom


 Welkom op onze website!Gelegen in het rustgevende park van het Dommelhof, verwelkomen we jullie graag in onze orangerie.
Volgens het beste wat het seizoen te bieden heeft,  worden onze gerechten en keuzemenu op regelmatige basis samengesteld en aangepast. Wilt u er even tussenuit om lekker te genieten dan bent u aan het juiste adres.


Wij werken met de Mibrasa- houtskooloven. Deze moderne BBQ is een elegante combinatie van grill en oven. Zorgvuldig geselecteerde houtskool, de hoge temperatuur en unieke luchtregeling zorgen ervoor dat het vlees/vis wordt dichtgeschroeid waardoor alles sappig blijft.
Licht gerookt en geroosterd geeft het gerecht dat tikkeltje meer.
De gerechten die in onze houtskooloven worden bereid, zijn op de kaart aangeduid door een icoontje van de Mibrasa voorafgaand aan het gerecht!
Mibrasa website.jpg
 


We appreciëren het ten zeerste als jullie reserveren via 011 63 23 40 of via info[!]ouddommelhof.be , bij bevestiging staat jullie reservatie dan genoteerd. Gelieve voor reservaties op de dag zelf telefonisch contact op te nemen.Hopelijk tot heel binnenkort!Oud Dommelhof-team